Plage Afrit C

Getijden
Adresse:
Coepelduynen, Noordwijk
Plage nr.:
C
Strandtype:
Famille Plage
RWS paal:
84,500

Chiens sur la plage

honden verbodenLes chiens sont interdits sur les plages de Katwijk pendant la période du 1er avril au 1er octobre entre 09 h et 19 h.
En dehors de la période et du temps mentionnés ci-dessus, les chiens sont autorisés (en liberté et en laisse) sur les plages de Katwijk.

//katwijk.info/photos/strand_katwijk_1608-vlag.jpgToutefois, par température inférieure à 18°C et/ou par temps de pluie, les chiens en liberté sont autorisés sur les plages de Zoutelande pendant les périodes susmentionnées.

Plage la plus proche pour chiens à Katwijk

honden aangelijndLes chiens en laisse sont autorisés toute l'année à partir de la plage Sortie C en direction du nord.

Chevaux sur la plage

Op het strand van Katwijk zijn tijdens de periode 1 april tot 1 oktober alle paarden verboden van 09.00 tot 19.00 uur.

Echter, bij een temperatuur lager dan 18°C en/of neerslag mogen paarden in genoemde periode ook overdag op het strand. Deze regeling wordt kenbaar gemaakt op de informatieborden bij de strandafgangen en via een vlag. Deze vlag wordt opgehangen bij de noordelijke en zuidelijke strandposten van de reddingsbrigade. Als de vlag is gehesen, zijn paarden niet toegestaan op het strand. Het is een witte vlag met een rood verbodsteken.

Buitenom deze bovengenoemde tijden en periode zijn paarden op het strand in Katwijk wel toegestaan.

Verder raden we ook aan het informatiebord te lezen, met de plaatselijke strandregels, die vaak bij elke strand(opgang) is geplaatst.

Près de la plage