Subtropisch zwembad Aquamar - Piscine

Subtropisch zwembad Aquamar

Het subtropische zwembad van Aquamar heeft het gehele jaar door een aangename water- en luchttemperatuur. Rotspartijen, palmbomen en planten benadrukken de tropische sfeer. Wildwaterbaan, hot whirlpool, een supersnelle glijbaan, warmwaterbassin, pulsers en jetstreams bieden vermaak aan jong en oud.

Als je het zwemmen moe bent kan je een verkwikkend stoombad nemen of even de zonnestudio binnenwippen voor een gezond bruin kleurtje. En wie na alle inspanningen even in alle rust wil bijkomen met een gekoeld drankje of een lekker hapje, kan terecht op het terras van de sfeervolle Oase Beach Bar.
In het overdekte sportbad kan de sportieve zwemmer zich helemaal uitleven. Het bassin is maar liefst 50 meter lang en 21 meter breed.

De watertemperatuur bedraagt 27º C en is daarmee goed afgestemd op de behoefte van de sportieve zwemmer. Er zijn 2 springplanken en onderwaterverlichting zorgt voor sfeer en veiligheid. Het bassin heeft over een groot deel een waterdiepte van 3,50 meter. Dus ook prima geschikt voor de onderwatersport.

Suivant Subtropisch zwembad Aquamar près des Lieux d'intérêt: Jachthaven Katwijk (±550 m), Katwijks Museum (±1,1 km), Vuurtoren Vuurbaak Katwijk (±1,5 km) & Space Expo (±1,6 km).

Pour information:

Piet Heinlaan 5, Katwijk
tel. +31 714 015 947
web. Website

Localisation